Medan Yosh är bortflugen så har jag kanske inte skrivit det, men jag har världens bästa svärmor här som hjälper mig. Det är tur, annars hade det blivit tufft med den här förkylningen jag har nu.

Idag har Idun och Farmor skippat förskolan och varit på stan och ätit pannkakor och bakat pepparkakor har de hunnit med också!

image

Själv har jag varit på jobbet. Jag bestämde imorse att gå hem på eftermiddagen om jag skulle ha blivit som igår, alldeles förvirrad. Men jag tyckte det gick ganska bra och rätt som det var hade nästan hela dagen gått. Hoppas det betyder att det inte blir så mycket värre förkylning än såhär.

Mitt te är slut på jobbet! Ve och fasa! Det betyder alltså att jag ensam har druckit upp en hel låda Earl Grey själv. En såndär stor låda! Hur gick det till?

Så nu måste jag köpa en ny låda…

Asså egentligen har vi te på jobbet som alla får ta av, men det var Yellow Label, som jag tycker smakar väldigt billigt och inte gott, och jag orkade inte säga till om “rätt sort”, som jag sedan kunde vräka i mig ensam. Jag tycker redan jag har varit tillräckligt tjorvig om vilket sorts vatten som företaget ska bjuda på. Jag har verkligen inga riktiga problem i livet… Ta i trä!

Nu ska jag kolla till barnet lite. Igår somnade hon halvåtta och sov i tolv timmar! Idag skulle hon prompt sova i “kojan” som består av en filt uppspänd över två kuddar. Kan ju inte vara bekvämt, men hon var mycket bestämd.
Tur hon brukar gå att flytta på när hon väl sover!