Det blev svårt att hinna med igår och pga besvikelse låg jag och tyckte synd om migsjälv till den punkt att jag inte kunde sova. Det resulterade i ett par saker.

Dels så bestämde jag att träning återigen inte är viktigast i mitt liv och alltså är det första som dras ned på när tiden inte räcker till. Så idag ska jag försöka väga mig på wii så jag får en stämpel, men jag ska inte träna.

Dels så pratade en del gulliga människor med mig på sociala medier och det är mysigt att de finns när livet är jobbigt.

Däremot sov jag bara runt fyra timmar eftersom det var allt som var kvar när jag till sist var så utmattad så att det gick att somna.

Sömnbristen var inte direkt till hjälp på jobbet, men jag tror jag klarade av det som behövdes i alla fall. Övervägde faktiskt att åka hem pga dålig hjärnfunktion, men så illa var det inte och jag kunde hjälpa flertalet personer genom att vara tillgänglig.

Jag och Per flamsade på lunchen med interna skämt som ingen annan hänger med på. “I can’t see why you two can’t work it out!!!”… hilarious! Nej, det går inte att förklara tillfredsställande. Man behövde vara där.

Mathias är tillbaka på jobbet! Han har varit på “fel” arbetsplats jättelänge, och det är så ovant att ha honom tillbaka, men jag är glad över det.

Yosh sågade av mitt lås och satte på ett nytt, fungerande, så jag kunde cykla hem! Bra grejs.

Och också så har jag nu efter supportmail till VL registrerat mitt busskort på “mina sidor” hos dem. Så nu kan jag spärra och få nytt om det kommer bort. Sketabra. Efter att ha fått förklaringen fattar jag dock inte hur jag inte kunde hitta var jag skulle trycka, men det var nog så att eftersom de ba “logga in och registrera ditt kooort!!!” i alla kanaler så förväntade jag mig en länk på landningssidan när man loggat in.

image

image