image

Nu när vi är hemma från Spanien tänker jag köra på med träning och diet!

Fast dieten börjar ordentligt imorgon. Jag ska fundera ut regler under tiden jag kör, tror jag. Men det får lov att räknas kalorier till en början, för nu har jag tappat kollen på vilka bitar i maten som är bovar.

Med bovar menar jag saker som inte ger lång mättnadskänsla, men som ändå innehåller massa kalorier. Och sådana som är så fulla av kalorier att man äter alldeles för mycket innan man hinner bli mätt under måltiden.

Mat ska ge energi, inte ta energi och ge fett. Ost och bacon, tex ger massa kalorier, men det tar lång tid att bli mätt, så jag äter för mycket och sedan är jag helt trött medan kroppen kämpar för att stuva undan all bråte. Och lägga på lager…

Nå, det är ena delen. Sedan är det meningen att jag ska röra på mig också! Promenera, springa, simma… Vad än jag kommer mig för. Cykla också!

Widgeten drällde ut på telefonens startsida igen. Den hade haft en betydligt högre siffra om jag hade loggat all simning och de promenader som utförts i Spanien, men jag kände inte för att räkna då.

Widgeten har varit borta ett bra tag innan dess också, för jag kände inte att jag hade möjlighet att öka på den siffran som jag ville, och ville inte ha dåligt samvete för att jag tvättat istället för att motionera.

Hoppas det blir annorlunda nu! Jag får försöka hitta någon form av balans!