Kirsi kör detox. Det skulle inte passa mig. Inte en sådan där radikal detox i alla fall. Inte för att det inte skulle vara bra för mig, utan för att jag inte har möjlighet att sova så mycket som jag tror att jag skulle behöva om jag skulle köra det.

Men kanske skulle man ändå lägga om dieten?

Det får i så fall bli efter resan till Spanien, för jag tänker inte hålla på och inte äta saker när jag är där det finns mat som inte finns här. Det jag funderar på är en period utan:

  • Ost och smör. De är stora bovar i min diet. Jag håller mig inte alls mätt så länge som jag borde efter att ha ätit så många kalorier eftersom jag kombinerar det hela med bröd varje gång. Ofta vitt bröd.
  • Kaffe. Jag kommer aldrig sluta med kaffe. Jag tycker om det för mycket, men det är alltid tillfredsställande när jag klarar mig utan det några dagar.
  • Måltider utan grönsaker. Det är inte ok att jag äter så lite grönsaker. Inte när det är så lätt att lägga till. Tugga, svälj. Gott är det också, så det finns bara lättja kvar att skylla på.

Ja, när vi kommit så långt tycker jag nog att det räcker. Jag kanske ska sätta ett datum? Några dagar efter Spanien? Eller sista veckan på semestern kanske. Jag ska fundera.