image

Min fina vän Sara är på besök den här veckan. Hon har med sig båda barnen. Det är alltså fullt av barn här hemma. Stundtals. Ibland är det tomt, för alla barnen sover och jag får dricka te med Sara. Och ibland är de inte lika många, för de leker snällt tillsammans. Och ibland är några kvar på öppna förskolan medan den andra sover så att jag hinner laga mat i lugn och ro och äta framför halva Game of Thrones. Ok, de där sakerna kanske bara har hänt en gång var, men ändå.

image

Iduns mamma har "doktorns hatt" på sig. "stetsons are cool" sa hon, men det gick inte hem.

Vi har bara haft två dagar på oss än, men vi har hunnit med lekplatsen med slottet, pussla inne för att det regnade, öppna förskolan och den stora lekplatsen.

image

Det var så skönt väder idag på eftermiddagen! Allt funkade nästan perfekt hela tiden.

Nu sitter jag på balkongen och bloggar, men sedan måste jag sova, för det gör alla andra och jag är supertrött! Kanske jag måste kolla färdigt avsnittet, bara…

image