Orkar inte!!!

Har jag sagt det för mycket? Eller har hon hört det någon annanstans? Det är i alla fall Iduns nya grej. Efter ”stopp” eller ”nej” kommer ofta ett ”ja oka inte!”. Ibland kommer det ensamt istället för nej.

Till exempel så ”orkar inte” ett barn säga grattis till sin pappa som fyller år idag! Och sedan ”orkar inte” samma barn tvätta håret.

Jag tycker det låter ganska roligt… 🙂

image

Flattr this!

5 reaktioner till “Orkar inte!!!”

    1. Nej, jag förstår hur du tänker men… De flaskor du ser där är inte tomma. En del är faktiskt aldrig öppnade ens. Det var extrapris och de blir tokigt bortglömda om de står i något skåp, så då köper vi fler när de första är slut! Därför får de stå där de används och så slänger vi när de tar slut. Jag brukar slänga ut dem i handfatet när jag tar det sista i duschen, och sedan förpassas de till plastinsamlingen när jag är klar.

  1. Vad kommer barnet tycka om några år om att det finns en massa bilder till allmän beskådan? Tycker barn har rätt att välja själva om dom vill visas upp.

    1. Det är antagligen en viktig sak att tänka över. Jag har valt att dela bilder på bloggen. Jag känner mig bekväm med det, men om barnet inte tycker det i framtiden är det enkelt att dölja alla inlägg som handlar om henne. Jag hoppas dock att hon uppskattar dessa små historier och bilder, som en tillbakablick, när hon blir äldre.

      1. Tyvärr är det ju rätt enkelt att spara bilder, eller en hel blogg för den delen. Så bara för att man döljer bilderna är det ju inte säkert att ingen ser dom mer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.