Det är inte så ofta jag köper kläder. Det är liksom en av de första grejerna jag snålar in på när jag har dåligt med pengar, och eftersom man aldrig har nog med pengar hur mycket man än har så blir det ju lätt att man aldrig lyfter på locket till den sparbössan, eller hur man nu ska säga.

Imorse vaknade jag dock tidigt och bestämde att nu ska jag skynda mig att utnyttja den där rabatten från Bonprix som låg i min inkorg.

Så nu väntar jag på nya klänningar till fest och vardag, kjol, leggings, kavaj och en bh. När kommer DE då??? Och så hoppas jag de kommer passa så allt inte måste skickas tillbaka. Det vore så tråkigt. Men ändå älskar jag att handla över nätet mot att handla i butik. Jag ogillar provhytter och starka lampor och så hittar jag inte alls lika bra i fysiska affärer. Det finns så bra algoritmer på nätet som vet vad jag vill ha innan jag vet det själv! Och sökfunktioner.

Nu ska jag springa iväg till optikern, för jag ser ingenting!