Det här har jag tänkt blogga om ett tag eftersom jag är så nöjd med det!

Strax innan jul bestämde jag mig för att beställa en canvas-bild på Idun, bara för att se hur kvalitén var och sådär. Eller jag tänkte i och för sig att det samtidigt kunde vara en bra julklapp, men jag var i vanlig ordning alldeles för långsam på att beställa. Så även fast pakeket levererades hem till oss innan julafton så hade vi redan åkt till släkten.

Nåväl, resultatet blev faktiskt väldigt bra, och det var inte alls så dyrt som jag trodde!

10899237_319495518255268_626198514_n

Bild från Instagram

Så där är hon nu, ovanför trappen. Hon välkomnar oss hem med sitt underbara leende varje gång vi kommer hem och traskar uppför trappen.

Jag tänker att jag ska nog snart köpa ytterligare bilder, och jag bör ju passa på nu snart, för just nu får man med följande (sponsrade) länk 20% RABATT på alla väggdekorationer.

Fråga gärna om du undrar över någonting!