På sistone har det blivit en del matbilder. Jag brukar ju lägga upp ibland när jag har skapat, men nu får vi ju hem mat och recept hela tiden. Så nu blir det såhär (typ allt är instagrammat):

image

Äta, äta! Gör vi ens något annat? Jag vet inte om jag kan förlika mig med bilden av mig själv som håller på med matinsta hela tiden. Samtidigt kunde jag typ inte tillåta att vi började äta igår innan jag tagit kort på maten så jag kunde latergramma den. Se! Se hur jag använder trendiga ord för att understryka att jag minsann inte är en mattant. För de använder väl bara gammaldags ord? Vavava?

Nä, om jag var gammal tant skulle jag väl bara lägga upp bilder på blommor och himlen!

image

Eh… Ja… Jo, men alltså. Jag kan inte argumentera emot mig själv! Jag vet allt om mig och använder det tydligen emot mig! Gaaaah!

Nu ska tant sova.