Vi har börjat vår semester. Det första vi gjorde var att köpa en bil. En vit Renault Megane 2010 årsmodell är det. Den är väldigt fin tycker vi. Kombi. Man sitter bra i den också. Hela familjen. Ja, det är väl ungefär det jag har att säga om den. Det, och att jag tycker den är trevlig att köra. Känns inte alls trött. Efter pappas Mercedes känns den ju inte så värst fantastisk ur rallysynpunkt, men det är ju inte därför vi har bil. Vi ska ju bara ta oss fram.

Och det gör vi. Vi är hos mormor nu. Vi kom igår med vår bil. Vi har fikat massor. Mormor gillar fikabröd. När jag bjuder på kaffe är det lyx om jag har mjölk hemma. Mormor har äppelkaka och glass. 🙂 Jag tror bestämt att dieten börjar efter semestern igen.

image

Vi har också ätit Hölö-vildsvin och därefter träffat jägaren som sköt grisen. Det var en god gris, kan jag meddela. Vi har också grillat vildsvinskorv från Västerås som vi hade med oss. Korven, alltså. Den var galet god, så den bestämmer jag att vi ska köpa igen och grilla! Den kommer från en butik i den där saluhallen vid slaktargatan (eller om det var slakterigatan). Vi köpte den av en kvinna som gav oss galet bra service! Hon erbjöd oss till och med gratis take-away-koppar om caféet inte skulle ha det.  Fast det hade de ju. Men ändå!

Nu ska jag försöka sova. Godnatt på er.