Nu är det klippt

image

Det går inte så bra att ta bilder på barnet längre för hon sitter ju aldrig still! Sprallig tjej är hon, utom nu när jag slutat fota. Nu koncentrerar hon sig stenhårt på en lampknapp. Av, på, av, på.

Men poängen var i alla fall att jag klippte hennes lugg idag! Jag har inte gjort det förut, men idag tyckte jag det fick räcka med hår i ögonen!

Det gick bra, jag klippte ingenting annat än hår. Men så värst rakt blev det ju inte. Barnet sitter som sagt aldrig still. Hon försökte både se och ta saxen ifrån mig medan jag friserade. Jag känner faktiskt att jag uträttade storverk här! Men någon mer kunnig får kanske rätta till det jag ställde till med någon annan gång.

Snart har Yosh duschat färdigt och då ska vi åka och titta på en bil!

Flattr this!

En reaktion på “Nu är det klippt”

  1. Tips: klipp henne på kvällen när hon är lite trött (efter ett bad typ, innan läggdax) – sätt sedan på en film/filmsnutt på katter eller dansande barn/ pingu (whatever she prefers) och vips har du köpt dig typ 4minuters stillasittande. Allra bäst funkar det om man är två vuxna tillstede och kan hjälpas åt med att byta filmsnutt, förklara etc etc. Lycka till! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.