Idag har vi varit på förskolan i fyra timmar. Allt gick bra utom sovstund. Idun tyckte inte man skulle sova när det fanns så mycket roligt att titta på. Därför blev hon ju rätt trött sedan, så vi gick hem lite tidigare. Hon tvärsomnade i vagnen, så kanske får man köra henne i den imorgon när det är sovstund.

image

Jag var lite orolig för att hon skulle äta ordentligt, men det gick nog bra. Fast hon åt som en häst nu när hon vaknade efter tuppluren. Vi kanske får ta en extra sväng till BVC om någon månad och kolla vikten så jag slipper oroa mig. Det lär ju gå bra, men här hemma tar ju mattiderna väldigt mycket längre tid, om man så säger. Så därför oroar jag mig att hon ska hinna äta det hon behöver. De hade fruktstund mellan frukost och lunch (frukost är vid 8 och lunch 11), och då hann Idun äta en päron- och en bananbit. När jag ger frukt äter hon nästan 2 bananer… Å andra sidan matar inte jag lika ofta, ju.

Det blir nog bra det här. Jag har bara mammanerver eller något. Kan de där människorna verkligen ta hand om mitt barn? Det borde de kunna! De tar ju fint hand om alla de andra barnen.