Alltså, jag förstår om du inte minns det här. Men för tio minuter sedan bytte jag en bajsblöja på dig. Innan det uppvisade du alla tecken på trötthet inklusive ett humör värre än en gravid tonåring. Men i en och en halv timme ville du absolut inte sova, utan utöva andra aktiviteter såsom att försöka kväva mig och skalla mig på kindbenen. Du tyckte även det var en bra idé att riva mig på brösten trots att du redan fått så mycket stuvade makaroner du orkade äta, följt av bröstmjölk, välling och därefter bröstmjölk igen.

Du förstod säkert inte det här, men igenom allt det här var jag mycket trött eftersom jag inte sovit många timmar inatt, och du inte tyckte att man låter annan person vänta medan man dricker kaffe.

Så därför, underbara älskade älsklingsvännen, därför måste jag nu be dig om ursäkt för min bristande förmåga att uppbringa intresse för att “titta” på fjärrkontrollen medan jag dammsuger och skurar klart. Det har blivit ny smuts sedan jag avbröt mig för att du ogillade ljudet för två timmar sedan.

Jag är trött idag. När kommer Yosh hem???

IMG_20140417_102651