Idun har hunnit bli åtta månader gammal. Man räknar alltså från födelsen, för hon har ju funnits längre än så tycker jag. För mig var hon en sparkig person innan hon föddes också. Men ni vet, man kunde inte se eller krama henne, så nu är det ingen som räknar med den tiden längre. Nåja.

Hon har en stark vilja och stundtals mycket kort tålamod. Men då och då sätter hon sig och studerar in i minsta detalj hur något fungerar. Hon ställer sig upp mot saker och älskar speglar. Hon tycker även att vi borde låta henne ta alla apparater hon kommer åt. Ju fler displayer och knappar, desto bättre. Såklart behöver hon sladd också. Vi vet inte vad hon hade tänkt bygga.

Numera är badet roligt, och sätter man henne på pottan så kissar hon.

Hon har storlek 74 i kläder och är rätt smal jämfört med de andra bebisarna som jag jämför med. Men det ska vara så säger BVC. Sist var hon 72 cm lång och vägde 8,5kg.

Ja, jag skulle väl kunna fortsätta, men här är lite bilder istället.

image

image

image