20130820_182515Idun har lagt sig till med ett nytt ljud. Ja, för hon förstod väl att mamma och pappa hade dechiffrerat hela hennes register av läten. Så hon satte igång att morra!

Det låter som en liten vargunge stundtals. Och så sätter hon strax därefter igång med glada små tjut.

Jag har inte helt listat ut vad det betyder, men jag misstänker att det antingen betyder “Jag behöver spy” eller “Byt blöja på mig, dumma mamma!”. Det är vad som brukar hända strax efter, i alla fall.

20130820_182544Bilderna tog jag idag efter en lång, skön tupplur. Lillstumpan hade tömt brösten på mig och var jättehungrig. Hon fullkomligt attackerade flaskan när jag väl ordnat fram den! Ibland undrar jag om jag kommer kunna hävda att jag ammar ända fram till 8 månader, som jag sagt. Fast jag tror inte det spelar jättestor roll egentligen.