Nu har jag ätit vad jag har tyckt varit vettigt i två dagar. Och vikten ökar sakta men säkert. Det var då inte lätt detta!

Jag vill inte öka resten av året, så jag måste komma på hur jag ska äta…

Nu när jag matar in vad jag åt igår kommer jag upp i 3000 kcal. Inte konstigt att det ökar.

Sushi och hamburgare (utan pommes och läsk) blir nog förbjudna. Jag tror att all utemat blir förbjudet. Portionerna är för stora. Eller de blir det när jag äter upp allt. Jag får nog gå tillbaka till max utemat en gång per vecka, som jag hade som regel förut.

Varför är det så mycket kalorier i allt? Hur lite ska man egentligen behöva äta för att hålla sig på en vettig nivå?

Och varför blir Idun helt gasig när jag äter underbart kål, som mättar och smakar gott utan tusentals kalorier?

Vad ska man byta ut den mot?