Tänk att allt ska sluta på y nu… Eatly är i alla fall en app jag hittade när nooms mat-loggning inte ville fungera igår.

I Eatly-appen tar man bara kort på maten, postar, och så får andra användare rösta på om det är nyttigt, onyttigt eller ok.

Hur ska det kunna hjälpa, tänkte jag. Det är ju heller inte så lätt att se hur nyttig maten på en bild är.

Idag fuskade jag tex. Det syns ju inte på en bild på en macka hur mycket smör som döljer sig under lager av skinka och ost!

Men för att man ska kunna få en bedömning av en måltid måste hela måltiden finnas på bilden. Jag insåg att då måste jag ju bestämma på förhand hur många mackor jag vill äta och vad jag ska dricka till. Det brukar jag inte.

Jag brukar fortsätta äta tills jag känner mig nöjd. Jag känner mig aldrig nöjd. Det går alltid att äta mer…

Så kanske kan den appen få mig att ordna upp mina portionsstorlekar!

För övrigt har jag ätit vad jag velat idag utan att logga i noom. Men nu när jag loggade in allt låg jag på strax över 2000 kcal. Då får det plats lite mer om jag vill ikväll. Om man nu ska äta 2500 när man ammar. Har för mig det. Vi får väl se. Jag är rätt mätt nu…