Idag lyckades jag starta dagen med ett zumba-pass! Det var lite förvånande, för egentligen ville jag sova mera istället. Jag sov bara runt fyra timmar natten till igår och fick inte en så lång tupplur på dagen. Runt en halvtimme… Så igår så var jag hos Mathias och Linda och åt gott och drack kaffe, så jag hade svårt att komma till ro igår. Somnade nog runt två på natten.

Idun vaknade runt 8. Eller… Hon började röra sig lite i sin säng, och hon hade ju inte ätit på länge. Så jag ammade lite.

Medan jag ammade kollade jag lite “biggest looser” på YouTube. Det är ett rätt knasigt program där de låtsas att träning kan få en att tappa massa vikt. Ja, jovisst. Men träning är ju bara 20%. Det är ännu viktigare vad man äter, och det visar de nästan inte alls. Men jag tänker lite att med all den där träningen så har de inte TID att äta någonting!

Idun somnade vid bröstet som hon brukar pågår morgonkvisten, och jag var hungrig, så jag gick och käkade lite frukost. När jag satt där så tänkte jag att om jag ska zumba idag så är det bäst att göra det nu! Sedan fastnar jag lätt i mata-byta-mata-vagga-börja-om-rutinen. Så jag drog på mig träningskläder och skaffade undan framför tv:n och bara körde!

Nu är jag sådär skönt trött och mjuk i kroppen efter dusch, och nu är det ok att äta något gott senare, va? 😉

Viktrapport: i början av veckan vägde jag 81.5, igår vägde jag under 80 då jag fick se 79.7 på vågen! Idag visade den 79.8, vilket var mindre än jag trodde. Trodde jag skulle gått upp mer med alla nötter jag smaskade i mig igår för att jag var varm…

Jaja, 2% denna vecka. Det är inte illa med tanke på att jag ammar och inte vågar äta för lite! Det enda jag gjort egentligen är att börja logga måltider och har som målsättning att motionera varje dag.

Loggandet gör nog att jag väljer mer nyttigt att stoppa i mig… Tror jag.