Jag har haft en visa i huvudet de senaste dagarna, men jag kunde bara lite av texten. Vi sjöng den för evigheter sedan i skolan, och den är inte väldigt välskriven, men jag gillar melodin. Jag hittade texten här! Jag tänkte att jag lägger texten här ifall texten inte finns på internet i framtiden.

NÅGON VACKER DAG
Alla har vi någon dröm nånstans om att en gång segla ut till ett långt i fjärran lyckligt land och att finna det där till slut. Bara finna det vi saknar här inte sakna mera sen, aldrig mista den som man har kär, aldrig svika en egen vän.

//Någon dag, någon vacker dag skall vi vara där Du och jag.//

Det är kanske inte paradis men en bättre värld ändå, den är gjord av alla oss som drömmer en himmel att lita på. Där är luften klar och rymden fri himlen hotar inte mer, där skall inga städer blåsas ut av raketer som faller ned.

Men om också denna världen finns och om allt är bättre där, vill vi knappast lämna någonting alla vill vi nog stanna här och det vore för besvärligt om allihop skall åka dit. Det är bättre om den bättre världen kan lockas att komma hit.