Idag hälsade mamma på mig och Idun. Det passade så bra att hon var ledig precis idag när jag skulle på återbesök hos bästa barnmorska Annika. Mamma passade Idun medan jag var där, och det var så skönt att få prata med Annika igen! Och det blev ju bättre fokus på mig när inte Idun fick vara med, förstås.

Idun passade på att bajja medan jag var inne. Hon bajsar visst bara på vårdinrättningar den här veckan! Gången innan var hos psykolog Jenny. Då läckte blöjan bara lite. Idag läckte det mera. Jag beslutade att nu köper vi pampers storlek 2 hädanefter! Hon är ingen minibebis längre…

image

När mamma hade åkt hem la jag mig och vilade lite, men Idun vaknade snart och ville ha mat. Sen sov hon vidare och sover än! Hon blev nog trött av alltihop. Jag önskar att hon kunde få bajsa lite oftare, för man märker att hon har ont och tycker det är jobbigt innan bajset kommer, och hon har inte sovit så mycket igår och idag innan hon fick ut det.

Nu oroar jag mig för att hon fått tillräckligt med mat, för hon somnade utan ersättning efter amning… Kanske får hon ändå i sig mer nu när jag mestadels ammar utan amningsnapp. Hoppas jag kan fortsätta göra det!