Igår hälsade vi på min moster Gunilla. De bjöd på trerätters, så det blev väldigt festligt. De små grillade korvarna som kusinerna ordnat med var nog godast, även om de hade hård konkurrens av fläskkarré och så många jordgubbar så att skålarna nästan vällde över. Som om inte det var nog tog moster fram kartonger med barnkläder! Jättefina var de, och lite större. Jag måste nog snart köpa ännu mer garderob hemma! 😉

Det blev i alla fall en väldigt trevlig kväll. Kul att se kusinerna också som växer mer än lovligt fort. Mattias hade minsann läst alla game of thrones-böckerna och tyckte den där gubben kunde ta och skriva fortare… Själv får jag väl se om jag blir klar med andra boken innan tv-serien blir helt klar.

image

Lovisa har ju en jättefin häst, och jag fick se video på när det hoppades. Hon är så duktig!

Tilde klappade Idun så snällt på huvudet. Jag mindes henne speciellt som mycket mindre. Jag måste nog hälsa på oftare!

image

image

image