image

Är idag en bra dag? Ja, det tycker jag. Jag lyckades med massor! Jag kom i tid ner på stan medelst buss. Jag vågade gå upp till Loopia och hälsa på några kollegor. (ni som missade mig och Idun; förlåt, jag vågade inte gå runt till alla) Jag lyckades även åka buss hem och mata barnet samt sova lite. Sedan lyckades jag äta blodpudding och mata utan amningsnapp i 10 minuter på ena bröstet.

Vi lyckades sedan ta en promenad på ett par kilometer!

Nu har Idun slocknat på mig, och dagen börjar vara slut.

image

Jag vet inte om jag behöver lyckas med en enda grej till idag, faktiskt. Jag känner mig väldigt nöjd.

Jag har en kollega som brukar säga “idag är det en bra dag” varje dag. Som att man kan bestämma det. Det fungerar nog för honom.

Jag tar efter på mitt vis. Om det är en dålig dag kan jag fixa så det blir en bra dag. Dagar brukar kunna vända. Och man kan ta kontrollen och se till att de vänder till det bättre. Ibland behövs det inte, som idag. Ibland går det dåligt att vända dem, men oftast går det.

Nu ska jag se om lilltjejen vill sova någon annanstans, för jag har suttit och ammat så mycket att jag fått ont i rumpan. Eller så är det från rumpan jag tappat all den där vikten. Klart det blir mindre bekvämt att sitta om man tar bort stoppningen… 🙂