Jag har sovit hela helgen på grund av en envis huvudvärk. Den är värre än vanlig huvudvärk som går att ignorera, och det går inte över för att man dricker vatten och vilar.

All min Alvedon tog slut, och jag kunde inte förmå mig att ta mig till affären för att köpa mer. Varför är förpackningarna så små? Jag hade köpt mer sist om jag hade vetat hur små de är. Men man måste ju trycka ut en lapp i en automat och får inte känna på förpackningen förrän efter man har betalat. Crap, säger jag om det.

Nu är värken typ överkomlig, och jag ska se till att sova ordentligt så jag orkar ta mig till jobbet imorrn. En och en halv arbetsdag kvar av april, så jag tycker väl att det är onödigt att vara borta pga lite huvudvärk.

En del blev oroliga eftersom huvudvärk är ett symptom på havandeskapsförgiftning, så jag ringde både 1177 och förlossningen och hörde efter. Men de trodde inte att det var annat än denna eländiga förkylning som låg bakom. Det sitter ju verkligen uppe bakom ögonbrynen och känns som förkylningshuvudvärk, så det tror jag med. Plus att mitt blodtryck har varit beskedligt hela tiden, och jag har inga av de andra symptomen som illamående eller ont på ovansidan av magen osv. Inte är jag svullen heller. Jag har ju knappt samlat vatten alls…

Nä, nu är det sängen som gäller! G’natt på er!