image

Igår hämtade jag ut ett mysko paket som kommit till mig på Ica. Det var ett gossedjur man värmer i micron åt barnet. Jag behövde kramas, så jag uppskattade den. Tack för presenten, syrran! Vad önskar du dig?

image

Barnmorskan var underbart på min sida idag. Som hon alltid är. Jag fattar inte hur hon kan klämma in så mycket medkänsla, peppning och uppmuntran på en halvtimma! Jag fick en baby bag från Libero också. Kändes som att det var precis vad jag behövde för att påminna mig om det bra med bebisen. Den växer som den ska och är fixerad och hjärtat låter bra. Det är helt enkelt inga fel på den alls, och barnmorska Annika sa att hon är säker på att förlossningen kommer gå jättebra eftersom allt ser så fint ut. Jag fick lufta en massa farhågor och hon lyckades få mig ganska lugn kring dem. Alltså hur klarar hon det? Jag är imponerad.

Efter jobbet komma Kirsi över och vi snackade massa skit om karlar. Såna som vi haft och såna vi har nu. Eller inte har nu, i mitt fall. Det kändes bra att häva ur sig allt och samtidigt höra om att någon annan varit med om liknande saker.

Bara karlarna bestämmer sig för vad de vill så löser sig nog saker.

Jag tror nu att han den där som jag brukar kalla somliga har bestämt sig redan. Det blev inte som jag ville. Pussar betyder tydligen inte samma sak för honom och mig, så jag förstod ju inte förut. Nu vet jag var jag har honom och då får han hålla sig där ett tag så det inte blir rörigt igen. Jag börjar kanske vara lite ok med det. Kanske. Nej, jag har inte släppt det än och vill inte träffa honom på ett tag. Det gör för ont, tror jag.

Men det är tillfälligt. Det kommer bli ok det med.

image

Nu ska jag gå och lägga mig utan att ha ångest och utan att ha gråtit. Det känns som att det var ett tag sen, men var det verkligen det?

Nåja, godnatt med er! 🙂