Min mobil är tillbaka!

Idag fick jag äntligen tillbaka min mobil, och nu fungerar den! Lycka! Tur det, för det mesta i övrigt är rätt jobbigt idag. Jobbigt samtal igår, jobbigt samtal idag. Pallade inte riktigt och satt och motade bort tårar tills jag fick gå hem. En viss person fick kanske lite många ord kastade på sig på chatten… Jag behövde kasta dem på någon, och han var där, trots att det han sa var att han egentligen inte var det för mig längre. Jag förstår honom… Ibland hatar jag min empati som gör det omöjligt att hata, eller ens bli arg på folk som säger saker som gör ont. För de har ju sina skäl, och jag ser dem bara alltför väl.

Jag hoppas nu ingen blev arg för att jag skrev detta. Jag får ju egentligen inte skriva om saker som händer på jobbet…

Flattr this!

En kommentar till “Min mobil är tillbaka!”

  1. Pingback: Johanna Julén

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.