Kyl ska väck!

Eftersom det har varit svårt att tajma ihop det med folk som har bil med dragkrok så har jag nu bestämt att det blir Västerås Vitvaruservice som får hämta kylen. De ska komma imorrn bitti innan jag far till jobbet.

Det ska bli så skönt att bli av med åbäket!

Nu känner jag att jag gärna skulle vilja ha en kamera så att jag kunde fota saker. Inga av mina inlägg får ju vettiga bilder! Ve och fasa… Inte orkade jag gå till Telia-butiken med Tailor idag heller. Ville bara hem.

In other news så var jag tvungen att smaka på det där ”Kvarg” som alla äter. Det var inte gott. Men jag hade ju köpt det, så jag åt upp det i alla fall. Hm.

Flattr this!

3 reaktioner till “Kyl ska väck!”

  1. Pingback: Johanna Julén
  2. Hurra! Gu vad skönt för dig att bli av med dennadär kylen. Likabra att låta någon som är på nåt vis proffs sköta det. Heja dig!

    Måste ju fråga vad för sorts kvarg du smakade, inte alla är goda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.