Snus, och hur kul det är att flytta på någon annans använda lössnus

Alltså, när ni kommer hem till någon, och ni har något ni vill slänga. Och ni öppnar luckan under diskbänken, och ni ser att det finns flera OLIKA sätt att slänga bort en snus därunder…

ANTA för fan ingenting! Ser ni en grå plastbytta klädd med plastpåse som ENDAST är fylld med saker av plast, ok, då kan ni anta att det är plastinsamlingen. Vad ni INTE kan anta är att det är ok att slänga kaffesump och snus där! Precis till höger ser ni en brun papperspåse. Där är det fan PERFEKT att slänga saker som kan komposteras. Som kaffesump.

Jag vet inte om snus komposteras nåt vidare, så nu tog jag upp de kladdiga bitarna och lade dem i ”övrigt”. Eftersom jag inte vet bättre och inte ville stå och tänka på det med snus i handen.

FRÅGA, för bövelen, när ni inte vet hur en annan sorterar sina sopor. Det är fan så mycket roligare att svara på hur jag löst min sortering än att plocka upp använda snus-klumpar ur min plastinsamling!

Det var bara det. Ha en bra dag.

Flattr this!

6 reaktioner till “Snus, och hur kul det är att flytta på någon annans använda lössnus”

 1. Pingback: Johanna Julén
 2. Sa du detta till personen som syndade? Annars är detta ett prima exempel på passiv agressivitet 🙂

  Btw, du kan ju skriva en lapp ”släng för helvete inte snus här idiotjävel”

  Eller nått liknande av mindre hotfull karaktär.

  Jag har mest erfarenhet av portionssnus på fel ställen (tex fast i sockarna), men jag har lärt mig leva med det.

  1. Han är inte här just nu när jag hittade skiten. Jag förväntar mig att han ser detta.

   Jag är inte arg på honom så, men jag HATAR snus, och de som snusar runt mig har baske mig en skyldighet att se till att jag inte behöver befatta mig med det!

 3. Hade jag haft en fungerande telefon hade jag ju kunnat skickat ett sms ungefär nu… Men det är så jobbigt att uttrycka all min ilska mot just honom när han inte är ensam…

 4. Jag drömde om snus. Jag hittade en massa gamla portsionssus i tvätten när jag tog ut och skulle hänga upp tvätt. Det visade sig att Daniel hade snusat och stoppat alla gamla snusar i sina fickor. Haha.

  Undrar om detta betyder att han har börjat snusa på riktigt? 😐

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.