Alltså, när ni kommer hem till någon, och ni har något ni vill slänga. Och ni öppnar luckan under diskbänken, och ni ser att det finns flera OLIKA sätt att slänga bort en snus därunder…

ANTA för fan ingenting! Ser ni en grå plastbytta klädd med plastpåse som ENDAST är fylld med saker av plast, ok, då kan ni anta att det är plastinsamlingen. Vad ni INTE kan anta är att det är ok att slänga kaffesump och snus där! Precis till höger ser ni en brun papperspåse. Där är det fan PERFEKT att slänga saker som kan komposteras. Som kaffesump.

Jag vet inte om snus komposteras nåt vidare, så nu tog jag upp de kladdiga bitarna och lade dem i “övrigt”. Eftersom jag inte vet bättre och inte ville stå och tänka på det med snus i handen.

FRÅGA, för bövelen, när ni inte vet hur en annan sorterar sina sopor. Det är fan så mycket roligare att svara på hur jag löst min sortering än att plocka upp använda snus-klumpar ur min plastinsamling!

Det var bara det. Ha en bra dag.