Det här är ju helt fel

Jag var akut-trött och lite illamående när pappa släppte av mig hemma igår, så jag la mig på sängen. Jag vaknade nu. Det är inte rätt.

Vad var klockan när jag somnade? Hur länge har jag sovit? Behöver jag sova mer?

Jag mår fortfarande inte prima. Kanske är jag lite sjuk. Jag frös något infernaliskt hela dagen igår, och så var det massa sol. Jag tror jag blev lite solbränd i ansiktet. Jag tror inte jag åt ordentligt, och sen orkade jag bara en halv hamburgare på Little America.

Usch, det är nog bäst jag sover mer.

Flattr this!

En kommentar till “Det här är ju helt fel”

  1. Pingback: Johanna Julén

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.