Oj, vad det regnar där ute. Det är ett sånt där fuktigt sensommar-regn. Ett sånt där fint, ni vet. När det känns bra att det regnar, men man vet inte varför.

Jag mår bättre nu efter att ha legat under täcket och kurerat mig mestadelen av dagen. I helgen blir det tävling med pappa, så jag hoppas det slutar regna. Jag har ingen lust att få återfall i förkylningen, eller vad det är, bara för att det ska envisas med att regna.

Under korta vakna stunder har jag fipplat med ett nytt projekt. Jag vet, jag borde sakta ner mina nya projekt lite och göra klart de gamla! Så jag hoppas att det här  nya projektet faktiskt kan få mig att göra det. Bakvänt va? 🙂

Jag satt och tänkte att jag borde städa, men jag orkar aldrig, för det känns inte som att man får något uträttat. Det blir ju bara stökigt igen. Och så tänkte jag att om jag fick poäng när jag städade och kunde sitta och titta på statistik, då kanske jag skulle göra det mer. Kanske.

Så jag började skissa på My Missions i huvudet, och kom på att det bara behövs ett par tabeller och inte alls mycket logik. Så lite så att en febrig hjärna till och med kunde hantera det. I alla fall en febrig hjärna som skrivit en hel del kod mot php och MySQL vid det här laget.

Yosh visade mig Twitter Bootstrap häromdagen, och eftersom jag verkligen inte orkar jiddra med utseende på webb-sidor medans jag utvecklar logiken så tänkte jag att jag testar, och det funkade bra, måste jag säga.

Så nu finns det en site till som är under uppbyggnad. En som kanske kommer hjälpa mig strukturera mig istället för att bara sitta och glo på serier och nojja över att “det är så mycket att göra”. Man kan inte göra allt på en gång, utan måste börja någonstans!

Sidan innehåller inte alls några förklaringar till hur den ska användas, så om det inte är uppenbart och du vill testa: fråga! Jag har bara gjort den för mig, men den ligger där, och det går att använda den. När jag är frisk och har massor av tid kanske jag fixar mer på den. Det ligger ett mission om det och väntar på att bli utvalt av siten… 🙂