Jag hann med all kod jag hade bestämt att jag behövde skriva i helgen. Yay me! Jag hann till och med börja på nästa projekt så smått. Eftersom jag gjort det jag bestämt att jag skulle satte jag mig och lekte lite med CSS. Jag är inte så nöjd med hur sidan ser ut nu, men kom ihåg att den inte är klar!

Grundtanken med Lurpassa.se (om du kommer till en tråkig vit sida är det för att namnserverbytet inte är klart än. Testa här istället) är att man enkelt ska kunna lägga upp bevakningar på de domännamn man vill ha, men som inte är lediga än. Det kan man ju redan göra på Vidde Webb, och faktum är att det redan fungerar att beställa även på Lurpassa!

Jag har lite tankar om vart man kan ta den vidare, men jag tänkte fråga om du hade några önskemål eller feedback på det som redan ligger uppe?

Sidan är rätt tom just nu, så det finns utrymme att fylla på! Eller kanske är det just det där tomma som är bra… Inte en massa plotter…