Moder natur har slagit mig i magen hela dagen och jag har i det stora inte lyckats uträtta någonting. Inte bara idag. Typ med mitt liv. Om jag dog nu och blev ställd till svars i eftervärlden om vad jag åstadkommit på jorden, vad skulle jag svara då? Att jag gjort folk glada?

Idag är jag bara bitter och ledsen. Och det känns inte som att det kommer gå över. Någonsin. Letar febrilt efter något jag lever för, men jag har inte ens en katt för att jag aldrig kan hålla mig hemma och ta hand om den. Det finns mycket jag tycker om, men något jag lever för? Nej.

Kanske skulle det vara bättre att bespara min medmänniskor all den bitterhet jag säkerligen kommer att utstråla under resten av mitt liv? Vad gör du här, till exempel? Ville du läsa om någon som är deprimerad och bitter? I så fall tycker jag inte om dig.

Megadepression. För att jag tänkte att jag har mått väldigt bra väldigt länge nu igår. Eller så är det bara smärtan. Den som jag inte ens vet varför jag har längre. Det är ju ändå ingen som vill.

Tevattnet är klart nu.