Japp, så är det. Igår tankade jag ett spel och började spela. Idag kunde jag inte låta bli att fortsätta. Jag som inte skulle träna idag… Men jag var ju tvungen att höra fortsättningen! För det är som ett äventyrs-spel, fast man springer på riktigt. Tänk att det skulle ta sån tid att få ett sånt (jag ville ha det på tidigt 00-tal, men jag fattade ju inte att man kunde göra SÅHÄR!).

I och för sig så oroade jag mig lite för att kunna få nån träning i helg också, för jag ska minsann med pappa på tävling! Så det kanske motiverade mig lite att komma ut också…

Så nu sitter jag här, nystretchad och kokhet. Röd som en kräfta och blöt som en hund. Nu är det bara att försöka svettas klart så man kan slänga sig i duschen.

Imorrn är det fredag. Kanske man ska unna sig en sushi då? Jag åt crepes idag, så det är inte som att jag förtjänat det den vägen, men tänk så mycket jag sprungit bort nu!