Jag är en gamer, inte klok.

Japp, så är det. Igår tankade jag ett spel och började spela. Idag kunde jag inte låta bli att fortsätta. Jag som inte skulle träna idag… Men jag var ju tvungen att höra fortsättningen! För det är som ett äventyrs-spel, fast man springer på riktigt. Tänk att det skulle ta sån tid att få ett sånt (jag ville ha det på tidigt 00-tal, men jag fattade ju inte att man kunde göra SÅHÄR!).

I och för sig så oroade jag mig lite för att kunna få nån träning i helg också, för jag ska minsann med pappa på tävling! Så det kanske motiverade mig lite att komma ut också…

Så nu sitter jag här, nystretchad och kokhet. Röd som en kräfta och blöt som en hund. Nu är det bara att försöka svettas klart så man kan slänga sig i duschen.

Imorrn är det fredag. Kanske man ska unna sig en sushi då? Jag åt crepes idag, så det är inte som att jag förtjänat det den vägen, men tänk så mycket jag sprungit bort nu!

Flattr this!

2 reaktioner till “Jag är en gamer, inte klok.”

  1. Jamen det är väl en hiskelig tur att du inte är riktigt klok, tänk hur det skulle se ut! 🙂

    Mitt råd är att om du verkligen känner att du vill ha sushi så får du, men om du bara känner att det kanske vore lite gott men det finns det ju annat också som är… då är det inte läge för sushi. Man ska absolut unna sig, bara inte vareviga dag, men om man verkligen har en craving så är det antagligen kroppen som försöker säga åt en något. Typ.

    Och förresten, då antar jag att jag får betrakta dig som OSAd genom min sneaky slutledningsförmåga? Har inte fått svar om helgen på annat vis än… *harkel* 🙂

    1. Oj, förlåt! Jag tänkte igår att nu kan jag ju svara att jag inte kan när jag nu vet, men sedan sprang det runt zombies och vampyrer i min hjärna… Om det är någon tröst så glömde jag bort att kolla efter present som per ska ha skickat på steam också… :/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.