Igår upptäckte vi en alldeles förnämligt bra resturang. Faktum var att vi var där två gånger.

Ibland börjar det klia i internet-surfar-fingrarna litegrann. Lite mer än vad som får plats i de 20MB man kan köpa för 49 kronor från Telia… Janne och Hanna har nog ännu sämre deal än jag, tror jag. Det föranledde mig och Janne att lämna Hanna under palmerna och gå och leta efter någonstans att ta en drink och få wifi på köpet. Vi hade sett ett sådant ställe sedan tidigare, men de avvisade oss; “no more people”. Nähä, tyckte vi surt och gick vidare i vår jakt på internet.

I hittade då Stad Antwerpen som var helt folktomt och stoltserade med wifi på skylten. Vi testade och blev hjärtligt välkomna. Jag tog en öl och Janne som beställde lite bättre fick en enorm sangria med ordentliga stycken av melon, ananas, apelsin och vindruvor i. Jag fick smaka och kunde konstatera att den var himla god också.

Internet fungerade väl, och eftersom sangrian var så god och personalen var trevlig så blev jag nyfiken på maten. Janne kollade och såg att man kunde äta fondue. Det hade jag inte gjort på 20 år, men mindes att det var gott som tusan.

Vi bestämde oss för att gå dit på kvällen och testa denna fondue och kolla mera emails. Det är vi glada för att vi gjorde! Personalen är verkligen supertrevlig och maten var underbar.

Under hela besöket påminde de oss om att om vi ville ha mer av någonting, förutom köttet då, så var det bara att säga till så fixade de. så där satt vi och spetsade våra köttbitar och stoppade ner i den heta oljan, som bubblade och hade sig. Helt ofarligt var det inte, men man är väl viking? Eller så kunde man ju lägga duken över de bara benen om man oroade sig för ilsket skvättande olja. Nu märkte jag iofs inte att det skvätte olja åt mitt håll, men man vet ju hur olja beter sig…

Till köttet fick vi en massa olika goda såser, fräsch sallad och pommes frites, och som sagt, de fyllde gärna på om något skulle ta slut.

Vi blev helt stoppmätta. Ingen plats för efterrätt blev det, men det behövde vi inte vara ledsna för, för när vi hade begärt in notan blev vi bjudna på supergod likör. Den skulle visst vara speciell för Spanien och baserad på vanilj. Men vanilj kunde den inte ha smakat, för den var ju jättegod! 😉

Vi är inte alls främmande för att besöka den restaurangen igen. Inte över huvudtaget. Faktum är att vi kommer gå dit ikväll igen. Det enda de saknar är nämligen utsikt, men det gottgjorde de mer än väl. Rekommenderas verkligen!