När man väl har börjat motionera är det svårt att sluta, kan jag meddela. Speciellt när man har två appar som ger poäng för aktiviteter hela tiden. Turf gör så att man vill ta små avstickare från vägen och omvägar på vägen hem. Under tiden loggar Noom att jag rör på mig och räknar calorier. Jag drar inte av dem någonstans, utan tycker bara att det är roligt att komma upp i så många som möjligt under dagen. Kanske borde man dra av vissa dagar, men jag tänker att om jag inte känner mig hungrig är det nog ingen vara medan jag är på viktnedgång, i alla fall.

Problemet är väl att jag går runt med en konstant trötthet i kroppen. Jag måste ju till jobbet varje dag och cykeln är det enda acceptabla transportmedlet i nuläget, tycker jag. Det gör cirka en mils cykling om dagen, när jag inte får för mig att extra-turfa och cyklar 2 mil på vägen hem…

Jag skulle egentligen vila igår, men så råkade jag gå hem eftersom jag hade sällskap och min kropp sa att det är skönt att gå. Den vanliga turf-vägen. Vi handlade på vägen hem och kom hem efter en och en halv timme. Fördelen var att jag kunde säga att nu har vi ju både handlat och motionerat färdigt och kan vara lediga. Nackdelen var att min vilo-dag inte blev så vilosam.

Idag är det superrolig ridning och det kan man ju bara inte skippa!

Jag får försöka ta det så lugnt jag kan i morgon, för på lördag låter det som att det blir fysiska aktiviteter med jobbet. På söndag kommer jag antagligen vara heeelt tvungen att ta en massa zoner. 🙂

Sedan har det ju inte blivit någon zumba denna vecka och det gnager ju lite i en…