Gammal mobil som det nog inte går att blogga från

Nu för tiden går det alldeles utmärkt att blogga från mobilen, och med Swiftkey-appen går det fort även om man skriver in fel bokstäver. Problem uppstår dock för att jag omedvetet låter bli att skriva alla meningar som dyker upp i skallen. Eller problem är det väl inte, men det blir ju fattigare texter.

Det tar ju aningens längre tid att skriva en mening på mobilen, så ibland hoppar man över en del saker.

I och för sig kanske det blir mer koncisa texter då, men jag känner åtminstone att en del av det jag ville få fram inte riktigt framgår.

Nu när jag sitter och skriver det här inser jag också att jag känner mig lite handikappad i mitt språk även utan mobil. Jag kanske har vant mig vid mobilskrivandet och skaffat mig ett mobilspråk? Hemska tanke!

Jag har lyssnat på lite mer Writing Excuses på sistone och känner att boken jag tänkte skriva ligger och dammar alldeles bortglömd i ett hörn på hårddisken. Eventuellt kunde den hjälpa mig att återfå ett bättre språk så att jag kan uttrycka mig bättre. Det är alltid bra att kunna uttrycka sig så att andra förstår vad man menar. Att kunna uttrycka sig så att alla blir tvungna att hålla med är ännu bättre, men vi får nog ta ett steg i taget.

In other news går det trögt med dieterna eftersom jag fuskar hela tiden. Men det har blivit mer grönsaker på sista tiden och mer motion, och det är väl en seger i sig.