image

Jag sitter på tåget tillbaka till Västerås och till jobbet. Tåget blir försenat på grund av signalfel, men om jag har tur hinner jag ändå. Jag har spenderat större delen av helgen hos Überdarling och inte gjort någonting vettigt. Eller jo, förresten jag har ju spelat dominion och igår var vi ute och gick en timme.

Noom-appen sa till mig att linserna vi åt efteråt visserligen var sjukt nyttiga, men innehöll miljarders med calories. Den ville att jag skulle mata in i ml hur mycket jag åt. Jag stirrade förvånat ner på mina ca 3dl linser och tyckte appen överdrev. Vi hade ju minsann bestigit berg därute på vår promenad! Jag matade in 10*30ml och appen jämrade sig om hur många calorier på en måltid jag kunde äta. Vi får väl se vem som får rätt!

Min mage är nog ändå fortfarande upptagen med vildsvinet jag åt på sjätte tunnan när vi spontan-åt där i lördags. Paine provjobbade, så vi hälsade på. Deras vad-det-nu-är man får till köttet är helt gudomligt gott. Kan ha varit råris eller mathavre eller liknande. I sås. 🙂 Vi får se vad min våg tycker om allt det här… 🙂