Jag tyckte bara att det kändes ganska konstigt att gå in på flödet på G+ efter att ha taggat mig i min nya profilbild och mötas av detta:

Känns som att det inte är riktigt lika villkor på de där bilderna, va?

Britney har en massa styling och fotografer och antagligen folk som retuscherar och gudarna vet vad… men vet ni? Jag skulle inte vilja byta med henne!

Ni ser ju hur snygg jag är, höhö… 😉 Äh, det är ju bara att kolla vem som ser gladast ut på bilden. I’m just saying.

Det skulle i så fall vara för att hon minsann får ägna sig åt att göra en massa musik. Det har inte jag tyckt att jag haft tid med på länge. Någon vacker dag ska jag ta upp det igen…

Idag skulle jag ha programmerat, men jag var så trött när jag kom hem efter att ha småturfat och handlat, så jag lade mig bara och sov. Och sedan laddade jag twitter ett par hundra gånger och tittade på en halv dokumentär innan min telefon bestämde att resten av videon inte gick att visa. Sedan kollade jag YouTube några hundra gånger, och så gjorde jag en video, och nu sitter jag här och okynnesbloggar om ingenting. Det är svårt att motivera sig till att göra nytta när man är så trött och ens hjärna är fast i dumheter.

Och just ja; det är mycket på jobbet också.