Mera hästbilder

Jag startade just igång mailprogrammet för att få fatt på mina mail på min vidde.org-adress. Den har blivit lite spammad eftersom jag valde att få alla rapporter från en viss cron-tjänst till den adressen lite för länge… Det var inte så smart, nej. Jag skulle ha stängt av den, men ptja… jag tänkte inte på det helt enkelt.

Men nu funkar adressen igen (allt ska ändå vidarebefordras till min Gmail-adress, men det verkar inte ha funkat riktigt) och jag hittade följande tre bilder som Per var snäll och tog på mig när jag red Romadina första gången i år. Första rid-tillfället på ett par år var det, och jag fick lite problem att använda benen efteråt… 🙂

Flattr this!

En kommentar till “Mera hästbilder”

  1. Pingback: Johanna Julén

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.