Idag blev det verkligen en telefonkväll. Tur att jag smög åt mig en programmeringstimme innan jag ringde första samtalet, annars hade jag inte fått någonting gjort alls. Men nu har jag styrt upp helgen och pratat massor om flyg och hotell och så kastat ur mig saker jag inte skriver på bloggen längre, men som ändå behöver luftas.

Mot slutet blev verkligen temat brutna samtal. Skype-samtalet bröts och vi fick inte igång det igen. Samtidigt ringde telefonen och jag hann inte svara. Ringde upp för att höra om det var viktigt, kom igång med samtalet, och så bröts det igen! Grrr! Jag ringde upp den första personen och pratade färdigt, men efter det svarade inte den andra personen i telefon längre för det hade blivit för sent.

Nu är jag massor uppe i varv och vill börja min kväll, som redan är slut. Och Spore fick för sig att min kopia av spelet (som är inköpt för en massa dyra pengar på fullständigt lagligt sätt, collectors edition och allt) var olaglig igår och ville inte ge mig tillgång till internet-tjänsterna. Efter ominstallation vägrar spelet starta över huvud taget och krashar bara innan loadingscreen ens visas.

Min röst gör ont efter allt pratande och jag vill ha en hemmakväll med god mat och mjuka kuddar!

Alltså nu är jag väldigt irriterad på allting!

Om någon missar det så gnäller jag såhär överdrivet mycket för att jag har PMS. Jag har ju visst det fått massor gjort. Det skrev jag ju i början, och jag hade lagt på om jag inte gillade att prata med folket.