Jag ligger i pappas soffa och behöver inte gå upp. På radion har de kommit fram till att för mycket vitaminer är skadligt. Så nu kanske jag kan sluta undra om jag borde käka vitaminpiller…

Vi hade sill-lax-skicka-görar-dag igår. Som varje år. Fast vi brukar inte göra sill alltid. Det blev lite hysteriskt. Vid ett tillfälle skulle jag ta fram en kastrull för sillagen. Jag visste inte vilken som var bra och tog fram alla kastruller i ungefär samma storlek och sa till pappa att han kunde välja.

Synen av alla de kastrullerna såg så rolig ut, så jag var tvungen att ta kort och lägga ut det humoristiska på internet.

image

Twitter förstod inte att frågan om vilken kastrull som var bäst var retorisk, utan kom med en massa råd istället. Ni skulle ju skratta och ha trevligt! *murf*

Nu har jag av misstag gått och läst flashbacktråden för mordet i Vuollerim. Gudars vad folk luskar runt, och när det inte händer nåt kommer en massa teorier in i folks huvuden. Jag borde lämna det där ifred, men jag tycker så synd om sambon till han som troligen gjorde det… Eller så är man bara sensationslysten och vill veta allt eftersom det handlar om folk jag en gång kände, men som jag nu inte har nån kontakt alls med längre.

Undrar hur lilla katten mår… *sakna* Jaja, hon saknar inte mig, det märkte jag tydligt när jag var uppe sist.

Idag ska vi byta klappar. Jag kommer få ett par handskar för bilåkning, och pappa får ett löfte om att jag följer med på tävlingar. Jag har mosat in dem i min kalender. Hoppas de inte krockar med Dreamhack nu då, för det är det enda planerade som har ett fast datum 2012, men som ännu inte skrivits in i kalendern.

Jag behöver verkligen planera min semester snart. Att ta det delvis vartefter som i år skapade mer stress än annars eftersom dagarna fan inte räcker, så det är inget jag vill upprepa.

Det här blev dåligt fokuserat. Kanske inte är så mycket julstämning i mitt huvud. Mest stress. Ingen semester innan jul för att kunna ta det lugnt efter jul, när man är trött efter all stress. Var det så smart? Jag vet inte.

Förresten så har varken Claes Ohlsson eller OK en normal adventsljusstake att sälja mig, så jag kan ju alltid skylla på dem för utebliven julstämning.