Jul hos pappa

Jag ligger i pappas soffa och behöver inte gå upp. På radion har de kommit fram till att för mycket vitaminer är skadligt. Så nu kanske jag kan sluta undra om jag borde käka vitaminpiller…

Vi hade sill-lax-skicka-görar-dag igår. Som varje år. Fast vi brukar inte göra sill alltid. Det blev lite hysteriskt. Vid ett tillfälle skulle jag ta fram en kastrull för sillagen. Jag visste inte vilken som var bra och tog fram alla kastruller i ungefär samma storlek och sa till pappa att han kunde välja.

Synen av alla de kastrullerna såg så rolig ut, så jag var tvungen att ta kort och lägga ut det humoristiska på internet.

image

Twitter förstod inte att frågan om vilken kastrull som var bäst var retorisk, utan kom med en massa råd istället. Ni skulle ju skratta och ha trevligt! *murf*

Nu har jag av misstag gått och läst flashbacktråden för mordet i Vuollerim. Gudars vad folk luskar runt, och när det inte händer nåt kommer en massa teorier in i folks huvuden. Jag borde lämna det där ifred, men jag tycker så synd om sambon till han som troligen gjorde det… Eller så är man bara sensationslysten och vill veta allt eftersom det handlar om folk jag en gång kände, men som jag nu inte har nån kontakt alls med längre.

Undrar hur lilla katten mår… *sakna* Jaja, hon saknar inte mig, det märkte jag tydligt när jag var uppe sist.

Idag ska vi byta klappar. Jag kommer få ett par handskar för bilåkning, och pappa får ett löfte om att jag följer med på tävlingar. Jag har mosat in dem i min kalender. Hoppas de inte krockar med Dreamhack nu då, för det är det enda planerade som har ett fast datum 2012, men som ännu inte skrivits in i kalendern.

Jag behöver verkligen planera min semester snart. Att ta det delvis vartefter som i år skapade mer stress än annars eftersom dagarna fan inte räcker, så det är inget jag vill upprepa.

Det här blev dåligt fokuserat. Kanske inte är så mycket julstämning i mitt huvud. Mest stress. Ingen semester innan jul för att kunna ta det lugnt efter jul, när man är trött efter all stress. Var det så smart? Jag vet inte.

Förresten så har varken Claes Ohlsson eller OK en normal adventsljusstake att sälja mig, så jag kan ju alltid skylla på dem för utebliven julstämning.

Flattr this!

4 reaktioner till “Jul hos pappa”

 1. Hmm… Your in luck!

  Enligt Elmia.se så är DreamHack Summer 2012 den 16 – 19 Juni och då hittar jag ingen tävling i din kalender. Aldrig kul att välja mellan sånt man vill göra.

  Kram

 2. En vän sa att du hade skrivit lite om det som hände så jag kollade in här lite.

  Jo, jag tycker också synd om mamma, men man får försöka se det från den ljusa sidan, farsan räddade trots allt livet på både sig själv och mamma så jag är väldigt glad att dom lever.

  Det var himla synd om Zelda för vi fick inte ta katterna från huset då det var avspärrat, istället matade polisens tekniker katterna. Vi fick ta dem till Skabram till slut i alla fall och det märktes att de var glada att se oss igen.

  Zelda mår hur bra som helst nu och hon trivs jättebra med Morrizon, dom busar hela dagarna när dom inte äter eller sover. Jag tror nog visst att hon saknar dig, hon måste bara få vara lite högfärdig först :). Hon har verkligen en egen vilja och personlighet, det är roligt.

  Hoppas du får ett bra år. Jag tror att mitt år kommer att bli betydligt bättre än förra (det kan väl knappast bli sämre?). Men inget ont som inte för nåt gott med sig, jag har förändrats väldigt mycket. En hel del saker var redan på gång och efter det här som hände gick det snabbt. Det mesta till det bättre. Jag har blivit oerhört stark men min syn på polisen har dock blivit sämre. Är oerhört cynisk och kommer aldrig se på dem med samma ögon igen. Man trodde inte att de skulle ha så förutfattade meningar som de hade men tji fick man. Elakare överjävligare och framförallt inkompetentare pack till människor får man seriöst leta efter, kommer ALDRIG förlåta dem för hur de behandlat både min farsa och min morsa. Dagstidningarna och flashback kan hoppa ned i samma säck och sen bryr jag mig inte så mycket om vem av dem jag träffar när jag spöar skiten ur säcken med en pinne. Inte många fakta som blev rätt där iaf.

  Men så är det. Nu ser jag framåt! Jag känner mig trots allt positiv inför 2012, och inte tusan kommer jorden gå under heller, det blir ju hur bra som helst. Tror och hoppas att du kommer få det bra du med! 🙂

  Kram och gott nytt år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.