Evig virkning

image

Vad gör man när man blir andfådd av att bara gå på toaletten? Man utnyttjar att nya telefonen har internminne och spelar angry birds samt stand o’ food, och sedan virkar man.

Ja, för även om min hjärna faktiskt funkar till skillnad från kroppen så ska jag nog inte göra så mycket arbetsliknande. För det är massa krav som bara blir större i mitt huvud ju mer jag gör, och det hjälper nog inte mitt immunfösvar med all den där stressen…

Virkningen är en såndär som inte blir klar, jag vill nog kanske inte att den blir klar egentligen. Den har hängt med ett par år…

Flattr this!

5 reaktioner till “Evig virkning”

  1. Pingback: Johanna Julén
  2. Ja, jag kanske bara har glömt. Det var ju en stor och fin… pläd?

    Felet med min är sannolikt att jag gör fel. 🙂 Virkade två rader med stor möda och så funkade det inte längre. Mina två teorier är en för stor nål eller att jag bara gör fel. Jag har dock inte kommit så långt att jag har testat med en mindre nål…

    1. Jag tror att det går att köra med vilken nål som helst så länge garnet inte trillar av en för liten nål.

      Du får komma över med den där nån gång så får vi kika!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.