imageFredag, då klär man väl upp sig och går ut? Ha! Inte i Viddes värld. Här sitter jag med en bylsig tröja (som är lång nog åt mig i armarna) och oborstat hår. Jag tror att jag kanske inte borstade håret imorse. Vem vet.

Däremot hade jag plånboksjakt och gråtkalas över allt som jag inte riktigt kunde hantera.

Jag HAR ju sovit ordentligt! Jag fattar inte.

Men kunderna var överförtjusta över mitt engagemang idag och igår, så jag gjorde väl någonting rätt, kan jag tänka. 🙂

Om någon undrar över de låsta inläggen här har jag bestämt att inte skriva saker publikt som möjligen inte ska vara det. Om de rör någon annan som möjligen kan känna sig uthängd så blir det hemligt, och bara mina vänner får läsa. Jag hoppas inte ni andra tar illa upp över det. Ja, jag skulle lika gärna kunna ta upp det med mina vänner när jag väl träffar dem, men det går liksom 1-2 månader mellan att jag träffar vissa, tyvärr. En del ännu längre. Och att skicka ett mail känns så himla proaktivt.

Jaja, vi testar såhär, så får vi se hur det faller ut.

Det är visst mycket som testas just nu. Har nytt tankesätt inför jobb-saker också, och efter 2 dagar säger jag att det funkar bra, men det är för tidigt att säga om det är rätt än.

Helgen bjuder på en massa roligheter, och nästa vecka blir också skoj.

När ska jag hinna köpa julklappar då? Till vilka ska man köpa? Vad önskar sig folk? Det kanske kan ta oh ge sig nästa helg, jag vet inte. Jag försöker mitt allra bästa att inte ha panik över det.

I januari kanske vi ska till fjällen. Kanske. Om alla får plats. Kanske. Ibland undrar jag om det inte vore enklare att åka någon annanstans, för det verkar så fullt med folk i fjällen!