Det har varit en bra söndag med bra sällskap. Jag är på bra humör. Kanske är det för att universum inte vill att jag och pojkvännen mår dåligt samtidigt, men jag får dåligt samvete av att tänka så.

Tror istället det är för att jag faktiskt sagt stopp och ägnar min fritid åt att bygga saker som är viktiga för mig. Snart börjar november och nanowrimo. Det är också för min skull. Det är bra. Jag hoppas jag kan klämma in en musik-månad under 2012 nu när jag fått ut storybook.se någorlunda klar… Jag saknar musiken. Jag skrev i och för sig en låt för ett tag sen, men jag har ju inte haft tid att göra något med den.

Jaja, det var ju det där med sömn jag skulle skriva om.

Jag har sovit jättelite denna vecka. Jag är alldeles uppe i varv och vaknar okristligt tidigt. Vill skapa. Vill koda. Vill bygga.

Jag är på grymt bra humör och dörren som håller monstret på plats är välstängd. Jag vill inte öppna den…

Men är det inte konstigt att jag var tröttare och längtade efter sängen mer förut när jag sov sju-åtta timmar varje natt? Nu blir det bara några timmar igen, men det är jag som valt det helt själv, och då går det bra.

Natti på er!

image