Den här månaden trillade det in €7,81. det betyder att jag kommer föra över €4,2 till tillgångar. Jag flattrar alltså fortfarande €3. Men jag tycker siffran ökar, så snart kanske vi kommer till €20, vilket ger €4 att flattra för! Vi får se hur det går. Möjligen ökar jag i december bara för att det är december…

Eftersom vissa tydligen har svårt att tro att någon tjänar pengar på Flattr kommer en liten bevis-bild här:

 Ja, jag vet att skärmdumpar lätt kan manipuleras… Nåja, det är så gott jag kan göra nu. Här kommer de saker som gav mig mest pengar för september månad, som vanligt.

Sak:Klick:Inkomst:
Sanningen som jag ser den7€4,97
Flattr för Augusti2€0,90
Webbkometer1€0,57
Storybook.se – testers wanted!2€0,40
Storybook.se2€0,40
Music by Vidde2€0,40
Oseriös2€0,40

Det är lite intressant att utöver min omåttligt populära blogg är inlägget där jag berättar hur mycket Flattr-pengar jag fick i augusti det mest uppskattade. Inte många pengar där, i och för sig, och bara två klick, men ändå!

Ska jag tolka det som att jag bör fortsätta med rapporterna?

Det har ändå blivit en vana att rapportera varje månad, så det kommer jag nog att göra oavsett.

Storybook.se dyker upp i listan också. Det är kul!

Men jag skulle gärna se fler klick även om jag känner att jag är väldigt tacksam för de pengar som trillar in. Ni som använder Flattr, vad stoppar er från att klicka på många knappar? Är det ett strategiskt val, eller något annat? Är det rentav något tekniskt krångel som står ivägen?

Själv kan jag känna att krångelfaktorn ökar något när jag ska flattra blogginlägg från mobilen, där jag helst läser dem. Jag får ibland gå in på datorn och efterhandsklicka. Det är inte alltid jag kommer ihåg att göra det. Hur känner ni?