Sims 3 teenagersJag kan ha snöat in mig lite för mycket på sims när jag varit sjuk, för nu är det svårt att sluta. Det var inte meningen att jag bara skulle spela igår efter jobbet, men jag var ju tvungen, för dottern i familjen drog till Frankrike fast hon hade utegångsförbud, och sedan var det nödvändigt att fånga en groda där. I förbifarten kom hon på att hennes mål i livet är att ha huset fullt med fiskskålar med fiskar hon fångat.

Galet? Inte lika galen som sin mor, som är väldigt hetlevrad och kan få för sig att skälla ut folk hux flux. Exempelvis barnens pappa, som hon kickade ut ur lyxvillan som hans familj egentligen ägde. För att hon fått för sig att han varit otrogen. Han hade ju UMGÅTTS med folk, och då vet man ju… Jag såg då inte att han gjorde något, men kvinnan var orubblig och vägrade prata med honom igen.

Sen klarade hon inte av att bo i huset på grund av alla minnen, så hon tog sina två barn och byggde sig ett nytt hus mittemot sitt jobb. Nära och bra, men det är fortfarande nödvändigt att samåka dit, tycker hon.

Idag kommer Jonas hit, så då kanske jag kan avhålla mig. =)