…och när jag ändå ber om saker vill jag ha en ponny. 😉

Det där är ju ett skämt, jag skulle hellre ha en riktigt stor häst. Fast jag tror jag och en bångstyrig islandshäst eller gotlandsruss skulle passa ihop.

I alla fall så kom jag hem nyss. Nu har jag fått igång datorn som hade uppdaterat sig. Sanna har parkeringstillståndet för att jag glömde ta det igår när vi stressade runt, så jag har parkerat på den minimala gästparkeringen.

Nu ska jag snart betala räkningar.

Imorrn har jag valet att ta bilen och försöka hitta parkering på stan som är öppen runt kl 05:30, eller så kan jag leta igenom lägenheten ikväll och kanske hitta ett parkeringstillstånd. Att kvittera ut ett nytt kostar säkert pengar, och jag antar att stället man får dem på inte är öppet innan jag börjar klockan 06:00. Det hela känns väldigt osannolikt att man kan lyckas med.

Då återstår buss, eftersom min cykel fortfarande står utanför jobbet… Undrar om det går nån buss? Ja, det gör det faktiskt! 05:33 ska den gå från Önsta Centrum. Det blir nog den.

Sedan kvarstår bara hur man lämnar tillbaka bilen med minimalt krångel. Buss där med, antar jag. Jag kan ägna onsdagen åt den manövern, för måndag och tisdag har jag redan planerat för företags-grejs. Kod och sånt ska skrivas. Och så måste jag redovisa räkningar till Sanna så att hon kan bokföra dem åt mig.

Just nu känner jag bara att jag är trött och skulle vilja sova en dag. Viruset eller vad det är har gjort att jag varit helt trött hela helgen, och det var rent livsfarligt när jag körde från Kjula idag. Ögonen ville gå i kors, för jag var så trött. Men det gick som väl var bra.

Men varför måste det vara så mycket krångel med allting?

Och när ska jag ha en dag för mig själv? 23:e oktober kommer jag vara bakfull, men jag tycker det inte räknas om man sover för att man är extra trött hela dagen. När ska jag ha en hel dag för att sitta och koda? *letar vidare i kalendern* Chefen har satt att jag ska jobba helg båda mina “Vidde-helger”, så de räknas nästan inte längre. Men de var ju de enda jag inte var upptagen på…

Ja, där kom jag ju in i november och har en skriv-helg. Inget kodande då. Då kommer jag ur fas. *letar vidare*

Där hittade jag en ledig tid!


Jag tänker ta hela helgen, för förstår ni hur långt det är tills 17:e december för en person som behöver vara ensam hemma ganska mycket?

Borde jag slänga ut något ur kalendern för att få det tidigare? *suck* Det vill jag ju inte… Nu räkningar, sedan ett halvhjärtat försök att hitta parkeringstillstånd och sova 8 timmar innan väckarklockan ringer.

EDIT: kom på sen att det är ju inte chefen som träffat rätt på båda mina helgtjänstgöringar, den ena har jag själv bytt till mig så att det inte skulle krocka med julbordet med Mamma och Göran. Kanske hinner man julshoppa ena dagen den helgen…