Nytt chassi med många fläktar

Jag har nu beställt nätaggregat, grafikkort och nytt chassi med (förhoppningsvis) bättre kylning. Passade på att köpa lite tryckluft också eftersom “alla” tjatar om att det inte finns tillräckligt med dammfilter i det chassi jag beställt. Som att jag har det nu

Sedan gick jag in på IDG och ser att PC-marknaden fortfarande är i fritt fall. Tydligen tänker folk att de ska köpa surfplatta istället. Jag kanske är bakåtsträvande, men jag ser verkligen inte vilken nytta just jag skulle ha av en sådan. De fördelar folk pratar om tycker jag att jag har på mobilen, och den får plats i fickan. För grejer som mobilen känns för liten för, eller när man (trots Swiftkey) vill ha ett tangentbord, plockar jag upp min 11-tums-laptop ur väskan. Jag lämnar väldigt sällan hemmet utan att den är med.

Hur det här går ihop med att delarna inte fanns i lager, utan var tillfälligt slut, vet jag inte heller. Kanske skulle beställt någon annanstans ifrån, men lite sjuk och ganska skum i huvudet så orkade jag inte.