De ringde från skattemyndigheten och ville fråga mig om mina siffror. Jag förklarade så gott jag kunde och sa att det är ju ett projekt jag tänkt ha på sidan om, men vill gärna kunna skatta på det jag tjänar och så vidare.

Det är ju inte hela sanningen, förstås. Jag vill ju även kunna fakturera så att jag kan tjäna pengar. Och så behöver man F-skatt om man ska vara återförsäljare för saker och ting. Webbhotell och domännamn, hade jag tänkt sälja då. Genom Loopia, vad annars? 🙂

Lite såhär jag känner mig just nu....

Men att de ringde var ju positivt i sig. Jag blev lovad att vara igång till första september, så om du har behov av hjälp med att sätta upp en hemsida så ska det väl snart komma upp en sådan sektion på den här sidan, eller så blir det en helt separat sida, vi får se!

Jag blir i alla fall helt pepp (som de säger nu för tiden) så fort jag tänker på att jag snart har mitt andra företag! Myror överallt, undrar om jag ska ta mig en lite folköl ikväll för att fira… 😀

Ni som har egna företag, vilken mjukvara kan ni rekommendera för fakturering och bokföring? Jag var inte riktigt nöjd med Edison sist…