Igår bloggade jag på engelska sidan av denna blogg om att jag löst 23 stycken “feedbacks” denna månad på Storybook.se.

Sidan börjar kännas rätt klar nu, men hur får man besökare som blir så begeistrade att de stannar en stund och skaffar sig ett konto?

Jag har långtlågna planer (läs “jag har tänkt i säkert en kvart på det”) på ett FAQ-system som liknar feedback-systemet. Kanske det skulle ge något?

Interaktiv ToDo-lista

Feedback-systemet är förresten väldigt coolt. Till mina andra projekt och sidor har jag haft en etherpad eller ett block eller textfil, och så har jag gjort att-göra-lista, eller ToDo, som jag gillar att kalla det, i dessa. Nackdelen då är att det inte alls syns vad jag håller på med.

På Storybook är det helt öppet. Alla idéer jag har ligger i feedbacksystemet. Där ligger de på turordning, och vill man som medlem på sidan att jag ska genomföra något före allt annat klickar man på “+1”-knappen. Det viktas enligt en krånglig algoritm jag skrev förut, men inte riktigt minns nu.

Det är inte 100% säkert att jag tar allt i den ordning det ligger. Jag har olika mycket lust och inspiration för olika saker olika dagar, men det påverkar. Helt klart. Det blir en interaktiv ToDo-lista där allt som krävs är att man skaffar ett konto.

Skriver man riktigt bra saker kan det vara värt att mata in sitt Flattr-ID i inställningarna så att andra kan uppskatta en för det också!