Bullrigt, rofyllt, fartfyllt och kul!

Det är lite speciellt att spendera hela helgen på ett flygfält tillsammans med en massa motortokiga personer. Skitjobbigt kan det kännas ibland när man blir trött i fötterna av allt stående, gående och kringflängande. Rofyllt och skönt kan det kännas andra gånger när man somnar i solen på en varm gräsmatta med motormullret som skakar i marken och hörselskydden tätt omslutna kring öronen.

Det är lite som en minisemester, för man får ju ett helt annat perspektiv. Nästan som ett fjäll, men inte riktigt.

Jag fick en massa idéer till Storybook när jag satt i solen och funderade. Det gjorde att jag var lite ivrig att komma hem och koda in det.

Det blev mest att jag matade in feedbacks och sedan fixade jag thumbnail-mode och började traggla med javascripts. Jag har fortfarande inte ro att lära mig det språket. Jag vill bara använda det! Det går ganska bra. Jag kan tillräckligt med språk för att bara kunna dyka in i kod och nästan förstå den. Hehe…

Men jag tänker se det som Olof föreslår. Jag lär mig hur mycket som helst när jag håller på med detta. Jag har nytta av det hela tiden. Allt blir bättre hela tiden…

Nu ska jag påbörja en ny vecka. Lina är på semester så jag jobbar på registry till och med måndag nästa vecka. Det som är bra med det är att jag får beta av en massa saker efter eget huvud. Det är mycket mindre hattigt än support där telefonen envisas med att ringa precis när man satt sig in i ett e-postärende.

Det som är dåligt med det är att det egentligen behövs kanske en och en halv person för att göra jobbet, och man räcker liksom inte riktigt till. Men jag har ju inte registry-lön, så jag tar inte ansvar för det. Jag gör bara allt jag hinner och går sedan tillbaka till support. Känns inte riktigt bra, men det är vad måste.

Sist hann jag minsann med allt i alla fall. Kan vara för att allt är lite lugnare på sommaren. Vi får se hur denna vecka går!